כתמים בעין

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

29/04/2011 | 12:06 | מאת: משה

שלום לדוקטור! רציתי לשאול יש לי כתמים חומים בהירים בעיניים. לא שמים לב לזה מרחוק, רק רואים שהעניים (אני מדבר רק על הלבן!שבעיין)לא חלקות, לא מבריקות. וכשאני מסתכל מכרוב במראה בעיין אני רואה שיש כתמים חומים בהירים- כמעט לבן. א. האם יש בזה בעיה רפואית? האם רצוי לטבל? ב. האם זה יכול להוות סימן על בעיה אחרת (כמו בעיה בכבד. יש לציין שאני סובל מתסמונת המעי הרגיז..) אשמח אם תפנה אותי לכתובת אחרת במידה ואינך מתמצא בתחום תודה רבה!

למשה שלום, בדרך כלל זה לא בעיה רפואית אבל לפעמים כן אז כדי להגיע לבדיקה. פרופ' מוריס הרטשטיין

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים