הסרת פפילומה בעפעף

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

11/11/2014 | 02:16 | מאת: דליה

יש לי בעפעפיים מה שהרופא כינה פפילומה. במקום אחד זה בדיוק מתחת לריסים בעפעף התחתון ובעין השניה ממש על שורת הריסים בעפעף התחתון קרוב לפתח הדמעות. הם די קטנים ונראים כמו דיבלול קטן. הייתי רוצה להסיר אותם מבחינה אסתטית, והרופא אמר שיכול לצרוב לי אותם (אני מניחה שבעזרת מכשיר חשמלי). שאלתי: א. האם יש גם צורך רפואי להסיר אותם? ב. האם צריבה במכשיר חשמלי זו הדרך? זה בטוח? לא יגרם נזק לעין? ג. האם אחרי הצריבה ישאר לי כתם עור לבן? (ככה היה לי בהסרה דומה של משהו בזוית האף). תודה!

אין בעיה רפואית. אפשר לשרב. בדרך כלל הריפוי טוב מאד אך תמיד יש סיכון שישאיר סימן

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים