ניתוח BROWLIFT+BLEPHAROPLASTY

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

21/12/2013 | 15:09 | מאת: דוד

ד''ר הרטשטיין שלום. אני בן68 ומתקשה בראיה בשל צניחת עפעפיים. נבדקתי לפני כי 4שנים ע''י רופא פלסטיקאי והממצאים היו :גובה הגבות מתחת לגובה הגבול העליון של ערובת העין,עור העפעפים צנוח,מכסה את גבול העפעף. מרים את הגבות בראיה קדימה. אבחנה : BLEPHAROCHALASIS BI-LATERAL ,EYBROW PTOSIS . סיכום והמלצה : BROWLIFT + BLEPHAROPLASTY .האם ניתוח מסוג הזה נחשב רפואי ויש אפשרות לקבל טופס 17 ולעבור ניתוח באסף הרופא או שנחשב קוסמטי ואני יצטרך לעבור ניתוח פרטי עם תשלום מלא עבור הניתוח וקבלת החזר חלקי במסגרת כללית מושלם? כמו כן מה העדיפות -ניתוח ע''י רופא עיניים או רופא פלסטיקאי ועם איזה הרדמה הניתוח וזמן הניתוח בערך ? בכבוד רב ובתודה דוד

יש מקרים שזה מוכר כרפואי אבל צריך לבדק עם רופא המחוזי. אפשר להגיע לאסף הרופא. לאוקופלסט יש הרבה נסיון בזה

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים