חושד אולי גידול ?

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

17/02/2013 | 00:10 | מאת: גידול ?

שלום רציתי להתייעץ איתך בקשר לתופעות שקוראים לי בעיני אני מרגיש את עיני מין נפוחות וכאילו משהו דוחף את החלק החיצוני של 1.העין מבפנים אחוצה ועוד תופעה לפעמים אני מרגיש את זה כאילו משהו דוחף את העיניים שלי מהמיקום שעצב הראייה נמצא אחוצה דבר זה משתנה במהלך היום יכול לשוב ולהעלם ... תופעה זאת מתרחשת כבר כ חודש וחצי חשוב לציין שעשיתי בדיקת לחץ תוך עיני על ידי לחץ אוויר התוצאה הייתה 16 מקרה זה התרחש לאחר שימוש במקסיטרול למשך 4 ימים לתוך העין עקב אלרגיה מה אה אומר על מקרה זה האם אלו תסמינים שיכולים להצביע על גידול ? למרות שלא סבלתי מעולם מתופעה כזאת ורק אחרי טיפול במשחה ... חשוב לציין שאני בן 26

לא נראה לי שזה גידול אבל כדאי לעבר בדיקה אצל רופא עיניים

17/02/2013 | 08:36 | מאת: פנסיונר בדימוס

אני לא רופא !! במצב של גידול התלונה הייתה מלווה בכאבי ראש וכפילות ראיה , לכן כמו שענה הפרופסור המכובד אתה יכול להיות רגוע ובכל מקרה להיבדק ע"י רופא עיניים.

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים