יומיים לאחר ניתוח הפרדת רשתית

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

29/03/2011 | 15:56 | מאת: אורנה

הופיעה בעין המנותחת נפיחות אדומה ובלתי רגילה, חשבנו שזה חלק מהסמפטומים, אך שהגענו לביקורת שבוע מרגע הניתוח הרופאה הופתעה מאוד ואמרה שלא נתקבלה כמעט בתופעה כזו. על פי דף הטיפול מדובר בכמוזיס קשה של הלחמית התחתונה עם פרופלס של הלחמית התחתונה. ונאמר לנו שצריך לעשות תרוסורפיה זמנית-כלומר ניתוח תפירת עפעפיים. הייתי שמחה לעוד חוות דעת, אני חוששת כי רק יצא מניתוח אחד ועכשיו שוב....זה הכרחי לדעתך? הוא יום אחד עם סטורדיים ואין שיפור ממשי... האם יש סיכונים? מיותר לציין שאחי בגיל ההתבגרות וכל העניין קשה לו גם נפשית. כמה זמן החלמה מניתוח מסוג זה בהתחשב בכך שהעין כרגע עברה ניתוח לתיקון הפרדת רשתית? והאם זה יכול לפגוע בצורה כלשהי בפנים העין? תודה רבה רבה

לאורנה שלום, אני מבין את הלחץ אבל הניתוח יחסית פשוט בלי סיכונים. אבל יש מקום לשקול טיפול עם הרבה משחה וחבישה. סיפרו עם פרולפס יכול לקרות אחרי ניתוח רשתית אבל בדרך כלל מסתדר עם הזמן. פרופ' מוריס הרטשטיין

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים