טיפול בבלפריטיס

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

14/12/2012 | 13:58 | מאת: גידי

שלום, 2 שאלות בנוגע לטיפול בבלפריטיס: 1. הרופאה רשמה לי טיפות בלפאמיד למשך שבועיים, וקראתי בעלון שמגיע עם הטיפות שבטיפולים מעל 10 ימים יש סיכון לעלייה בלחץ התוך העיני ויש לעשות בדיקות כאלה, הרופאה לא הזכירה כלל את העניין, מה נכון? 2. הרופאה אמרה לי לנקות היטב את הריסים עם מגבונים מתאימים וכדי להוריד את ה"קשקשים" מהריסים צריך ממש לשפשף את הריסים/עפעפיים ו"להתעסק" איתם, זה לא מסוכן לעין? לא לוחץ עליה או משהו כזה? תודה רבה

בלפמיד יכול להשפיע על הלחץ אך אם רק משתמשים 14 ימים, הסכוי נמוך. ניקוי קשקשים מאד חשוב ואין סכנה לעין.

14/12/2012 | 18:41 | מאת: גידי

צריך לעשות בדיקה ללחץ תוך עיני או שלא? תודה

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים