גידול / שומן בתוך עין שמאל

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

07/06/2012 | 13:11 | מאת: נועה

שלום, בעלי בן-,33 יש בעין שמאל על החלק הלבן (צמוד לצבע העין) כמו שומן בצבע לבן צהוב קטן קצת בולט. הוא היה שערי צדק הרופא הוציא לו את השומן/גידול (לא בניתוח מהשורש), וכעבור שבועיים בערך זה גדל שוב. הוא פנה לתל השומר ושם נאמר שיש חשש ל- CLL ? ברצוני לציין שלבעלי אין משקפיים או בעיות בעיניים הוא רואה 6/6. האם זה מסוכן?ומה הטיפול? האם אפשר לחכות?זה לא דחוףףף? כי כרגע אין תאריך לניתוח! האם צריך לקבל אבחנה מרופא אחר? והאם יש משהו שיכול לעקל על הכאבים? (הוא מרגיש כמו גוף זר בעין) תודה

לא דחוף אבל כמה שיותר מהר יהיה יותר טוב לכם. אפשר לשים משחה נגד כאבים. הטיפול תלוי בפתולוגיה

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים