נבוס בעין- מודאגת מהניתוח

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

23/04/2012 | 08:19 | מאת: אירנה

שלום רב, לאמא שלי מגיש שלוש יש נבוס בעין, והיא כבר עם זה 40שנה וכל הזמן הייתה במעקב, בשנים האחרונות הנבוס גלש לגבולות של אישון העין. הומלץ לה לעבור ניתוח להסרת הנבוס מחשש שזה יכול להתפתח לגידול. אנו מאוד חוששים מהניתוח, תוכל להסביר לי כיצד זה מתבצע? עם לייזר או סכין? האם יש סיכון לעיוורון? איך זה אמור להראות אחרי הניתוח עם צלקת?? אודה לך מאוד על תשובות מפורטות. תודה.

בניתוח מורידים את הנבוס עם סכין. בדרך כלל אין צלקת וכמעט אין סכנה לעין כי זה שטחי.

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים