עפעפיים תחתונות שקעים מתחת לעיניים ועודף עור מתח לארובת העין

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

14/11/2018 | 15:24 | מאת: מירי

שלום. אני בת 59 ויש לי עור עודף מתחת לעיניים ושקעים כהים שגורמים למראה של עיניים עייפות אני מרכיבה משקפי ראיה מגיל צעיר ( קצרת רואי ) לאחר התייעצות עם רופא עור נאמר לי כי הפתרון הוא ניתוחי בלבד אני מאוד פוחדת אשמח לשמוע לגבי הצלחות בניתוחים אלו סיכונים ותופעות לוואי וכן זמן החלמה ? אצל מי מומלץ לנתח? רופא עיניים או פלסטיקאי?

מירי שלום, בעיית שקיות מתחת לעיניים הינה בעיה נפוצה וניתן לתקנה ע"י ניתוח. אני מבין את החשש שלך, מוצלח לבצע אצל מומחה שמכיר טוב את האיזור ובעל נסיון רב. לגבי רופא עיניים או פלסטיקאי, אני פלסטיקאי של עיניים עם נסיון של למעלה מ- 20 שנה בניתוחים כאילה. את מוזמנת להזמין תור אצלינו: 09-9592555. בהצלחה

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים