עצם ארובה צידית שקועה פנימה

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

04/10/2018 | 20:06 | מאת: גל

שלום, יש לי שקיעה של עצם צידית של הארובה פנימה, והיא גורמת לבלט עין ימין וגם כמו ראייה כפולה במבטים לצדדים ו ולמעלה. הייתי אצלך בעבר ולא עזרת לי. אני לא יכול לחיות נורמלי ככה עם בלט עין ורטרקציה, אתה יכול לעזור לי? איך מנתחים עצם צידית ארובה שנחקה פנימה? החזרה של העצם בניתוח? תודה.

גל שלום, יכול להיות שבשלב זה, בניגוד לעבר, ישנו משהו שניתן לעשות במיקרה כזה. חשוב לציין שאין אפשרות לדעת בוודאות אם ניתן לנתח או לתקן בכל דרך שהיא, עד שלא מגיעים לפגישת יעוץ מסודרת. בהצלחה!

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים