נגישות
נגישות

תסמונת מרכוס גאן ג'ו וינקינג

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

08/04/2018 | 01:16 | מאת: ריקי

שלום, ביתי בת שנה ו-3 חודשים ונולדה עם תסמונת מרכוס גאן ג'ו וינקינג. כרגע אין בעיית ראיה ובמעקב שלא מתפתחת בעייה. הרופא המליץ לחכות לגיל 4 לניתוח. האם הכרחי לחכות?? האם מזיק לנתח מעכשיו?

לקריאה נוספת והעמקה

עדיף לחכות כי זה לא ניתוח פשוט

02/12/2018 | 22:09 | מאת: פבל

ילד בן 5.5 עם מרכוס ג'אן מולד יש המלצה לניתוח בסלינג ואז ניתוח שני בעצבים 5 ו -7 או רק רק ניתוח ללא סלינג

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים