תיקון פטוזיס בעין אחת

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

11/04/2017 | 13:34 | מאת: דנה

שלום, קיבלתי הפנייה מרופא עיניים לייעוץ אצל אוקולופלסטיקאי עבור תיקון של פטוזיס. הבעיה היא שהטופס 17 תקף רק בוופלסון או אסף הרופא. בוולפסון הביאו לי תור לעוד חודשיים אך אמרו לי שלא מומלץ לי ללכת לשם. באסף הרופא הביאו לי תור רק לעוד שמונה חודשים!! אני לא יכולה לחכות כל כך הרבה זמן. מה האופציות שלי? איפה אפשר להשיג תור יותר מהיר? יש לי גם ביטוח בריאות פרטי אם זה עוזר.

לצערי יש תורים ארוכים במערכת הציבורי. אם יש ביטוח פרטי אפשר להגיע אלי ולנסות להשיג אישור מהביטוח. הצלחה ד״ר מוריס הרטשטיין

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים