הצפה בעין ימין ושפשוף בעין שמאל

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

13/03/2017 | 23:25 | מאת: סובל

שלום, סובל מבעיה מציקה ומגבילה מאוד: בעין ימין: הצפה של דמעות. כשאני מרים את העפעף העליון- צריבה אחרי כמה שניות. כשאני מוריד את העפעף התחתון ומגלה כך את תחתית עין ימין- הפחתה בהצפה ואין צריבה. עין שמאל: בעפעף מבחוץ יש בליטות בגודל ראש סיכה. מבפנים יש תחושה של בליטה/ות כמו גרגר שצמוד לעפעף וזז איתו, מציק מאוד ומשפשף את עין שמאל. בפנטן לתקופה ארוכה לא עזר, וכן סיסטיין ו-ויסקוטירס. (לא עזר גם בעין ימין.) רופא ביצע שטיפת דרכי הדמע במרפאה ואומר שאין חסימה. הבעיה מופיעה תמיד, ומעט יותר לאחר שכיבה, ולא יוצא לכלוך מהעין. כשאני מרים והופך את עפעף שמאל אני לא רואה בליטה מבפנים. נוספו הרבה כלי דם בלובן שבעיניים. א. מה לעשות? ב. שמעתי שאפשר לעשות בדיקה תחת חומר רדיואקטיבי לגילוי חסימות מיקרוסקופיות. האם זה יכול לעזור לי, כגון לעין שמאל? בתודה מראש V

הבדיקה אולי יכול לעזר לך אפילו אם השטיפה עוברת אך רוב הסיכוי שלא יוסיף מידע. יכול להיות גם מתגובה אלרגי ולא בעיה בניקוז. בכל אופו עושים את הבדיקה באכילוב

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים