דלקת קבועה בעין

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

08/12/2011 | 14:41 | מאת: שי

פרופסור הרטשטיין שלום בילדותי נפגעתי מחומר מסויים שהרס לי את צינור הדמעות בעין ימין, והעין כל הזמן דומעת.כאשר מידי פעם הופיעו דלקות בעין שחלפו וקצת אי נוחות שאיתה למדתי לחיות.בשנה וחצי האחרונות נוצרה לי מעין נפיחות בעפעף העליון בסמוך לאף וזה מציק לי מאוד ולא אסטטי. רציתי לשאול על ניתוח שיחזור צינור הדמעות סיכונים,משך החלמה והאם ניתן בכלל... תודה שי

לשי שלום, יש ניתוח כזה והוא מאוד מוצלח. ההחלמה היא של שבועיים אך יש סיכון קטן שהחסימה תחזור. פרופ' מוריס הרטשטיין

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים