שבר בארובת העין

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

06/12/2011 | 18:31 | מאת: דניאל- 6.12

לדר' שלום עקב תאונת דרכים וחבלת ראש נוצר לי שבר בארובת העין עם צניחה של העין בין 1-2 מ"מ לאחר בדיקת שדה ראיה ממחושב ולאחר בדיקת רפקציה (לקות ראיה) התגלה שאני סובל מלקות ראיה והעין שנפגעה ובבדיקה השניה גילו שאני לא מזהה נקודות אור המרוחקות מנקודת האור המרכזית מה שבעצם נוצר שדה ראיה מוגבל לצדדים למטה ולמעלה כמו כן אני סובל מלחץ תוך עיני, כאב בעין וטישטוש בראיה וירידה בראיה לעומת עין שמאל שהיא בריאה לחלוטין 1.האם יש צורך לנתח? והאם יתכן שיש פגיעה בעצב הראיה? 2.האם בעקבות תיאור המקרה פגיעה כזאת מוכרת כנכות בעין בעקבות לקות הראיה? וכמה אחוזי נכות מכירים בפגיעה כזאת? 3.האם המצב בעתיד יכול להחמיר במידה ולא עושים ניתוח? תודה רבה דניאל

לדניאל שלום, נראה לי שיש לך בעיה מאוד מורכבת והכתובת לכל השאלות זה ייעוץ עם ניורו- אופתומולוג.  פרופ' מוריס הרטשטיין

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים