האשל 42/5 חדרה

דיון מתוך פורום  אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים

08/05/2012 | 18:18 | מאת: לולה

מיניות של מתבגר עם אספרגר אני אמא לנער בן 12,מאובחן עם תסמונת אספרגר.איפה אפשר לקבל יעוץ לגבי מיניות של ילדי pdd?

09/05/2012 | 13:00 | מאת: ד"ר איריס שגב

לולה שלום, מיניות היא נושא רחב, המעסיק נערים בגיל זה באופן כללי. בפורום זה נכתבו מספר שאלות ספציפיות בעניין, כך שתוכלי לדפדף אחורה ולקרוא. להדרכת הורים נוספת המתאימה לדילמות הנוגעות לבנך, תוכלי לפנות לפסיכולוג ילדים בעל ניסיון עם הספקטרום האוטיסטי. בברכה, ד"ר איריס שגב.

13/05/2012 | 22:09 | מאת: ניגם חפר

שלום לך את מוזמנת לפנות למרכז שלנו שנמצא בחדרה , אלי אישית ניגם חפר 050-8654320 או באתר האינטרנט שלנו http://bekesher.org.il

מנהל פורום אוטיזם, אספרגר PDD - בוגרים ומבוגרים