חומצה פולית פגת תוקף

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

06/08/2013 | 10:40 | מאת: rona

היי יש לי חומצה פולית בבית פגת תוקף מפברואר (חצי שנה). נקנתה במהלך ההריון לפני שנתיים + , השתמשתי בה קצת ונשמרה במקום יבש. האם יזיק להשתמש בה למרות שפגת תוקף או שלא כדאי להתעסק איתה?... תודה רבה מראש רונה

שלום רונה, מומלץ להמנע מנטילת תוספי תזונה לאחר שפג תוקפם. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה