פוספוסידיל סרין

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

01/08/2013 | 19:13 | מאת: הדס

היי אני משתמשת במוצר אקטיב בריין רציתי לדעת כמה קפסולות אני יכולה לקחת ביום ואם יש סיכונים אם אני יקח 3 כדורים ליום וגם רציתי לדעת האם זה משפר את הזיכרון גם לטווח הקצר או רק לטווח הארוך כי לטווח הקצר זאת הבעיה שלי?

שלום הדס, אין מגבלה חד משמעית על מינון ואינני מכירה את הסיכונים בנטילת יתר. ההשפעה על הזכרון היא לפי דיווחים של אנשים, אין הפרדה בין טווח ארוך וקצר. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה