הרבה תוספים בהיריון

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

29/07/2013 | 15:23 | מאת: שרונה

בהיריון תקין שבוע 30 לוקחת אומגה 3 ובי 12 (כי אני צמחונית) וגם שמן אורגנו ופרוביוטיקה (בגלל פטריה חוזרת בנרתיק) מתחילה לקחת גם ברזל אקטיפרין שאלותיי: האם צריך להפריד בין הכדורים או שאפשר לקחת את חלקם ביחד? בבי 12 יש חומצה פולית והבנתי שגם בברזל. האם יש סכנה למינון יתר? האם יש לך הנחיות נוספות לנטילה נכונה? תודה רבה רבה

שלום, את התוספים של ויטמין בי 12 וברזל ניתן לקחת ביחד. חשוב לקחת בנפרד ממוצרי חלב מאחר והסידן פוגם בספיגה של הברזל. באופן כללי אין מניעה ליטול את התוספים הנ"ל ביחד. איני יודעת על אילו תוספים את שואלת ולכן איני יודעת להגיד אם יש סיכון למינון יתר של חומצה פולית. ממליצה להיוועץ עם הרופא בנוגע לנטילת התוספים ולמינונים שלהם. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה