תוסף תזונה - גיינר

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

23/07/2013 | 20:11 | מאת: שלום

שלום רב , אני מתאמן בהרמת משקולות , הזמנתי גיינר(משקלה שמכיל חלבונים ופחמימות ועוד כמה דברים) , רציתי לשאול האם המשקה יכול לגרום לעצירות או לשלשולים?

שלום, התוסף אכן עלול לגרום לתופעות מסויימות במערכת העיכול. מומלץ להגיע לרמות צריכת חלבון דרך התזונה. במידה וקיים קושי להגיע להמלצות ניתן להיעזר באבקות חלבון. גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה