נערה שלא אוכולת פירות וירקות

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

18/07/2013 | 14:22 | מאת: עופר

גלי שלום. ביתי בת ה16.5 לא אוכלת פירות וירקות ( למעט סלט כרוב וגזר , ותפוחי אדמה ) ומאז גיל 10 היא לא אוכלת ולא טועמת מסיבה כ שהיא היא החליטה להפסיק. כל ניסיונותנו לשנות את אורח החיים הזה עלו בתוהו .. בדיקות הדם שלה תקינות . אני מבקש לדעת האם ישנו איזה תוסף מזון שיכולים למלא את החסר ?

שלום עופר, אני ממליצה לגשת לדיאטנית שתעריך את התזונה של ביתך ותבדוק האם יש צורך בתוסף. מולטי-ויטמין יכול בהחלט להתאים אך כדאי להיוועץ באופן פרטני עם דיאטנית. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה