כדורים להרזיה והנקה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

05/07/2013 | 02:45 | מאת: חן

אני חמישה חודשים אחרי לידה ואחרי ארבעה חודשים של הנקה מלאה הפחתתי להנקה אחת בלבד בשעות הבוקר , אני מעוניינת לקחת כדורי דיאט פור לייף שנאמר שהם מחומרים טבעיים כי ההנקה לא תרמה לי לירידה במשקל , האם זה מסוכן לתינוק? בכל זאת מדובר בהנקה אחת שאני יודעת שחבל להפסיק גם אותה???

שלום חן, התוסף שציינת מכיל את רכיב שנקרא חומצה לינולאית מצומדת, מחקרים הראו שללא פעעילות גופנית קבועה אין השפעה משמעותית על הירידה במשקל. אינני יודעת האם החומר עובר לחלב האם, ומציעה להימנע מהתוסף בתקופת ההנקה. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה