תוספי תזונה - אינשור פלוס

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

01/07/2013 | 18:33 | מאת: דור

שלום , הייתה לי תקופה של ירידה במשקל בערך 12 ק"ג , העלתי בחזרה נראלי משהו כמו שלושה רבעים , העניין הוא שאני לא יכול לאכול הרבה , בבקרים אני לא יכול לאכול ואם אני אוכל אני מגיע לצהרים בלי תיאבון , אני גם מתעסק בבניית שרירים ככה שאני צריך לאכול הרבה , עכשיו יש תוסף תזונה שנקרא אינשור ? למה שאני פשוט לא יקח רק אינשור אחד בבוקר ? למה שזה יזיק ? זה רק יעזור לי.

שלום דור, התוסף אנשור פלוס מכיל פחמימות, חלבונים, שומנים, ויטמינים ומינרלים. הוא מומלץ לאנשים שלא מסוגלים להגיע לכמות הדרישות האנרגתיות של גופם. אין מניעהלשתות פחית, עם זאת זהו אינו תחליף למזון רגיל. ממליצה לך לגשת להתייעץ עם דיאטנית בנוגע לדרישות האנרגתיות שלך וכיצד למלא אותם. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

30/06/2018 | 10:48 | מאת: יש תחליפי ארוחה

יש תחליפי ארוחה שיכולים להחליף ארוחה ומביאים תוצאות טובות, אני אומר מחברים מתאמנים שמשתמשים

מנהל פורום תוספי תזונה