זרעי פשתן

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

28/06/2013 | 13:00 | מאת: מעיין

שלום רב אין באפשרותי לרכוש מוצרי אומגה שלוש (שמן דגים)באופן קבוע בשל מחירם היקר. האם זרעי הפשתן שאני טוחנת בבית ואוכלת מיד הם בדיוק זהים במרכיביהם לזה של הדגים? אומרים לי שלא.אשמח לשמוע בעצתך. תודה מראש

שלום מעיין, זרעי הפשתן מכילים חומצות שומן אומגה 3 מסוג ALA, זוהי חומצת שומן שממנה מיוצרות בגופנו חומצות השומן DHA ו-EPA. שמן הדגים מכיל את חומצות השומן הללו (DHA ו-EPA) בתצורתן הסופית ולכן היעילות של אומגה 3 ממקור דגים טובה יותר. במקום תוספים ניתן לאכול גם דגים כמו סלומון, מקרל, בורי שמכילים אומגה 3. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה