עזרה למערכת העיכול וספיגה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

26/06/2013 | 20:09 | מאת: אלון

האם יש תוסף תזונה שעוזר למערכת העיכול ולספיגה יותר טובה ? ראיתי שיש פורמולות כאלה ברפואה הסינית

שלום אלון, ישנם תוספי תזונה שמסייעים לפעילות מערכת העיכול, זה כמובן תלוי מהי הבעיה (שלשולים, עצירויות, גזים, מחלת מעי דלקתית וכו'...). לאחרונה נמצא שהרכבים שונים של פרוביוטיקה (חיידקים טובים) יכולים לתת מענה למגוון בעיות במערכת העיכול במידה ומותאמים בצורה נכונה (לפי הרכב ומינון שנמצא יעיל במחקרים בסיוע באותו מצב קליני). בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה