שימוש

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

28/05/2013 | 00:16 | מאת: בתאל

שלום אני בת 24 ויש לי מין כתם על העור (נאמר שזה פיטריה למרות ששום שימוש בתכשירים אפילו בעלי מרשם לא עזרו) ולכן פניתי לטיפול טבעי קיבלתי ייעוץ לעשות שימוש בדרמה יאנג כטיפול פנימי שאמור לעזור להעלמת הכתם 1. האם זה נכון? המותר אכן אמור לטפל בכתם? כי לפי מה שאני קוראת הטיפול מיועד לשמירה של העור מהזדקנות?! 2. אם זה לא נכון יש בכלל טעם להשתמש במוצר שמיועד למניעת הזדקנות העור בגיל צעיר כמו שלי? מחכה לתשובה תודה

שלום בתאל, מתנצלת על העיכוב במתן התשובה. אני מציעה לך ללכת להתייעצות אצל רופא עור. איני מכירה תוסף תזונה יעיל לכך. שלום רב, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה