ברזל

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

10/05/2013 | 10:43 | מאת: רינה

שלום בת 60 ,יש לי ברזל ופריטין נמוך, מה עדיף מבחינת ספיגה והעלאת הברזל בגוף פלורידיקס בנוזל? או כמוסות ברזל של חברת ביוקר? בתודה לתשובה רינה

שלום רינה, שני התוספים בעלי יכולת ספיגה, והספיגה משתנה בין אדם לאדם. הייתי ממליצה לך לעבור אבחון תזונתי בכדי לבדוק מהם המינונים הנכונים עבורך בהתחשב בבדיקות הדם ובתזונה שלך. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה