chia oil

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

08/05/2013 | 08:02 | מאת: רונית

שלום רב, בת 35, סובלת מדיכאון (לא קליני) ובעיקר חרדות.מתחילה בטיפולי IVF בעוד חודשיים(כרגע בהפסקה). סובלת מחוסר ריכוז.בריאה באופן כללי ולא רגישה לתרופות/אלרגיות. האם מומלץ להשתמש בשמן צ'יה לטיפול במצב רוח? האם זה פוגע/מועיל לפוריות? רכשו עבורי chia oil של vitamin world מארה"ב- רשום שזה quality assured האם סהכ בטוח להתשמש בהם באם התשובה לכל הנ"ל חיובית?

שלום רונית, בחיפוש בספרות המקצועית, לא מצאתי דבר המתייחס להשפעת צ'יה על פוריות. לצ'יה יש קשר אפשרי להשפעה לטובה על מצבי רוח. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה