כדורי הרזיה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

05/05/2013 | 21:15 | מאת: ד

שלום, אני בת 27 ובריאה :) גובהי 163 ס"מ ושוקלת 65 ק"ג. קשה לי להתמיד בדיאטה/ תפריט מתוכנן. הייתי שמחה לדעת אם יש כדורי הרזייה שמתאימים לגיל והמשקל שלי (אני מעוניינת להוריד עד 10 ק"ג...) , כמובן בלי תופעות לוואי מוזרות ושבאמת עובדים. יש דבר כזה, או שזה לא מומלץ להתחיל עם זה? תודה רבה !

שלום ד, אומנם ירידה במשקל אינה קלה, אך הדרך הנכונה היא תזונה נכונה ופעילות גופנית עם ירידה מתונה במשקל. תוספי ההרזיה הקיימים, כמו גם דיאטות קיצון אינם בריאים ולרוב הסיכויים לעלות חזרה במשקל גבוהים. מאחר וציינת שאת בריאה אני ממליצה על אימוץ אורח חיים פעיל וייעוץ תזונתי. בברכה ובהצלחה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

16/05/2013 | 16:53 | מאת: שרון

אני חשבתי גם על כדורי הרזיה אבל החלטתי שאעשה את זה בדרך הבריאה מה שנקרא. נשאלת השאלה אם תוספי תזונה בנוסף לתזונה נכונה ומאוזנת ופעילות (אירובי) יכולים לתמוך בגוף? אני קראתי על הידרוקסי-ציטראט של סולגאר והבנתי שהוא טבעי והוא פשוט גורם לתחושת שובע. זה יכול להתאים?

מנהל פורום תוספי תזונה