איכות תוספים

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

30/04/2013 | 12:55 | מאת: שאול

אנו שומעים הרבה על זיופים והרכב בתוספים שאינו תואם לנאמר בפירוט מרכיבי המוצר. 1. אני הגעתי למסקנה שהדבר הטוב ביותר כדי להתגונן מכך היא לרכוש מוצרים (דרך האינטרנט) שעומדים בתקן USP ארגון הרוקחות האמריקאית. 2. באותו נושא שמעתי שצריך להזהר מתה ירוק אשר מגיע מסין כי הוא עלול להכיל מתכות רעילות. היכן ניתן לרכוש תה ירוק שנבדק בצורה קפדנית ואינו מכיל מתכות רעילות? אולי במקום תה ירוק לרכוש כמוסות שמכילות מינון סטנדרטי של החומר הפעיל? אשמח לשמוע דעתך ב- 2 הסעיפים. בתודה

שלום שאול, תוספי תזונה העומדים בתקנים המקובלים אמורים להכיל את הרכיבים המפורטים על גבי האריזה. לא מכירה את הטענה בנוגע לתכולת מתכות בתה הירוק. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

21/05/2013 | 10:58 | מאת: אלן דוידוף

היתרונות של תה ירוק כמועילים ומכילים נוגדי חמצון רבי עוצמה ידועים , לא שמעתי על מתכות במוצר כזה בתור צרכן קבוע

מנהל פורום תוספי תזונה