סידן

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

02/04/2013 | 09:00 | מאת: נעמי

שלום רב אני בת 55 האם עלי לקחת כמות של 1000 מ'ג סידן ליום בצרוף ויטמין D ומגנזיום ? בברכה נעמי .

שלום נעמי, אין המלצה גורפת ליטול 1000 מ"ג סידן+ויטמין D+מגנזיום. יש צורף בבדיקת צפיפות העצם, ואבחון תזונתי בכדי לבדוק כמה מ"ג סידן, ויטמין D ומגנזיום מכיל התפריט היומי שלך. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה