סדר בתוספי תזונה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

11/03/2013 | 11:36 | מאת: עדינה

א. אני נוטלת כל יום סידן ציטראט +ויטמין D , וחומצה פולית 5 מ"ג עפ"י הנחיית רופא. על דעת עצמי נוטלת קפסולות תמצית שורש כורכום + MSM מ"ג1125. אני לוקחת הכל ביחד בבקר לאחר שתיית מיץ מחצי לימוןעל בטן ריקה. זה אוי וויי , או בסדר ? ב. האם תרופות להורדת טריגליצרידים נחשבות למדללות דם? בעלי מעוניין לקחת אומגה 3 , אך כל יום נוטל נורליפ?

שלום עדינה, באופן כללי, מומלץ לקחת תוספים לאחר ארוחה בכדי לשפר את ספיגתם. באופן נקודתי, סידן ציטראט נספג טוב יותר דווקא על בטן ריקה. ממליצה לקחת את החומצה הפולית לאחר ארוחה במועד מאוחר יותר במהלך היום. התרופה נורליפ הנה תרופה מקבוצת הפיבראטים ואינה נחשבת כתרופה מדללת דם. ניתן לצרוך אומגה 3. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה