אומגה מרווה רשתית

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

03/03/2013 | 13:48 | מאת: קורין

שלום. אודה לך מאוד לתשובתך. מה ידוע לך על אומגה מרווה רישתית? האם בנוסף לכל הדברים היעלים שציינת כאן היא יכולה לעזור בקשב ורויכוז אצל מבוגרים? 2. האם מוכר לך תוסף אצה כחולה ירוקה ? מומלץ לצריך עם אומגה מסוג איכותי לחידוד קשב וריכוז. אשמח לקרא מה ידוע לך על כך לפני שאני רצה לקנות : . תודה תודה.

שלום קורין, צמח המרווה המרושתת מכיל חומצות שומן מסוג ALA, למעשה המקור הצמחי של אומגה 3. גוף האדם צריך להמיר את חומצת השומן הזו לסוגים אחרים- DHA ו-EPA. לכן, צריכה של אומגה 3 ממקור דגים, שמכילה את חומצות השומן הללו עדיפה. ישנן עדויות לכך שאומגה 3 מסייעת לבעיות קשב וריכוז אך מבחינה מחקרית ההוכחות מוגבלות. האצה הכחולה בעלת ערך תזונתי גבוה, עשירה בויטמינים ומינרלים. לא מצאתי מחקרים שמדברים על קשר ישיר בינה לבין הפרעות קשב וריכוז. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה