צמח הטריבולוס

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

21/02/2013 | 16:30 | מאת: אורי

האם הצמח הנ"ל בריא ?למטרת שיפור בחדר הכושר ובחדר המיטות. אני בן 28 ללא מחלות רקע

אורי שלום, ישנן עדויות שצמח הטריבולוס משפר חשק מיני ותפקוד בגברים, זאת בגלל שככל הנראה תומך בייצור ההורמון הגברי טסטוסטרון. עם זאת, לא נעשה מחקר קליני מבוקר בנוגע לשאלה זו. נעשו מחקרים באשר להשפעתו על שיפור אימוני כוח שלא הצליחו להוכיח יעילות. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה