ג'ינסנג קוראני

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

02/02/2013 | 16:26 | מאת: אופיר

אני בן 50. בדיקות דם תקינות. עם השנים, אני מרגיש ירידה באנרגיה ובחיוניות. אני נוטל כבר מספר חודשים ג'ינסנג קוראני ומרגיש שיפור באנרגיה. מותר לקחת ג'ינסנג על בסיס קבוע ?

שלום אופיר, ג'ינסנג מעלה לחץ דם, ולכן לא מומלץ למי שסובל מיתר לחץ דם, ולא מומלץ לקחת במינונים גבוהים באופן קבוע. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

04/02/2013 | 15:33 | מאת: אופיר

האם אפשר לקחת ויתניה באופן קבוע, לצורך שיפור האנרגיה ?

מנהל פורום תוספי תזונה