עליה במשקל

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

29/01/2013 | 20:20 | מאת: יוסף

שלום רב,משקלי 63 ק וגובה 1.85 אני לא מצליח לעלות במשקל. מתאמן בבית משקולות ורץ פעמים בשבוע 7 ק'.חילוף חומרים מהיר. אני אוכל 3 ארוחות ביום(הכל מלא),פירות ירקות סיבים תז'.מה עושים? בתודה מראש.

שלום יוסף, ממליצה לך לאחר אימון לאכול פחמימה משולבת עם חלבון, כמו כריך עם טונה/ביצה/פסטרמה. בנוסף, אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית, ניתן דרך קופ"ח ולבקש שתרכיב עבורך תפריט לעלייה במשקל. זכור שצריך סבלנות ושקיים גם פן גנטי, לא לכולם יש את היכולת לעלות מסת שריר באופן משמעותי. שיהיה בהצלחה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה