קוהוש שחור

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

26/01/2013 | 20:49 | מאת: חדוה

אני בת 43 סובלת מתופעות גיל המעבר מזה שנים (מגיל 34 ללא מחזור) שמעתי שקוהוש שחור יכול לעזור, קניתי את התוסף אך בבדיקה באינטרנט כתוב שיכול לגרום לבעיות בכבד האם יש סיכון בלקיחת התוסף? הורמונים לא עושים לי טוב תודה

שלום חדוה, קוהוש שחור הוכח כעוזר בהפחתת תופעות גיל המעבר. יש סיכוי נדיר לפגיעה בכבד, ולכן אם יש בעיה בתפקודי כבד, מומלץ להימנע מנטילת התוסף. בהצלחה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה