תוסף סידן

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

10/01/2013 | 23:02 | מאת: תמר

שלום מה דעתך על תןסף סידן נוזלי קלמדין?האם הספיגה שלו טובה? ומתי ואיך רצוי לצרוך אותו,האם הוא עדיף על פני כדורים כמו קלצ'יצ'ו? תודה מראש תמר

שלום תמר, באופן כללי, כל תוספי הסידן בשוק בעלי זמינות ביולוגית טובה. היתרון בסידן הנוזלי הוא אופן הנטילה הנוח לאנשים בעלי בעיות בליעה או בעיות אחרות שלא מאפשרות נטילת כדורים, אך אינני מכירה יתרון בספיגה על פני תוספי סידן אחרים. מבחינת אופן נטילה, עדיף לקחת לאחר ארוחה לא חלבית. בנוסף, אם הנך נוטלת תוספי תזונה אחרים, יש להפריד את צריכתם וצריכת תוסף הסידן. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה