תוספים

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

29/12/2012 | 18:40 | מאת: יערה

שלום אני נוטלת את התוספים הבאים: שמן צ'יה- לעור הפנים, קשב וריכוז, ולהשריית רוגע ביופימייל- לקנדידה שמן אורגנו- לקנדידה אסטרגלוס- לחיזוק המערכת החיסונית קומפלקס B- לדכאון, חרדה, קשב וריכוז ואנרגיה ריכוזית ויטמין D יש לציין שכל תוסף מאוד משמעותי והראה תוצאות בפועל ונלקח בפיקוח. האם חברת פראנה יכולה להכניס את כל השלל הזה לכדי קפסולה אחת? תודה

31/12/2012 | 08:34 | מאת: אביבה דייגי

יערה שלום! בחברת פראנה לפני שמחליטים לייצר תוסף תזונה מסויים אנו מתבססים על מחקרים קליניים רבים בנוגע לתוסף. חלק מהתוספים שאת נוטלת לא קיים בחברת פראנה. ממליצה לך לעבור איבחון לתוספים בהתאמה אישית בברכה, אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי: www.pranaessentials.com

31/12/2012 | 13:19 | מאת: יערה

שציינתי כן קיימים בחברת פראנה?

מנהל פורום תוספי תזונה