רילקס-יו

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

27/12/2012 | 21:40 | מאת: משה

נכנסתי לחנות טבע ובקשתי משהוא טבעי לשינה רגועה כי אני קם בבוקר ואני מרגיש עייפות ואמרו לי בגלל שאני לא יושן רגוע, ונתנו לי תוסף בשם "ריקלס יו" לא מצאתי בתוך האריזה שום הוראות או איזכור על מה זה מועיל, אודה לכם מאוד אם אתם יכולים לעזור , אם זה באמת הדבר הנכון שיכול לעזור או שאני צריך תוסף אחר

31/12/2012 | 08:41 | מאת: אביבה דייגי

משה שלום! אינני מכירה את תוסף זה ואינני מצליחה למצוא עליו מידע, מה שעשוי להחשיד לגביו. קודם יש צורך לבצע בירור ממה נובעת השינה הלא איכותית, יכולות להיות המון סיבות: B12 נמוך וברזל נמוך (שגורמים לעייפות) , בעיות נשימה עקב השמנה או בעיות אחרות, תקופה לחוצה וכו' חשוב לדעת מה המקור. לאחר שצעשה בירור ממליצה לך לעבור איבחון לתוספי תזונה בהתאמה אישית בברכה, אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי: www.pranaessentials.com

מנהל פורום תוספי תזונה