התכווצויות שרירים בלילה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

23/12/2012 | 17:06 | מאת: רוני גופר

שלום. מזה כמה שנים שאני מנסה להתמודד עם הבעיה בעזרת תוסף מגנזיום, 1250 מ"ג ולאחרונה גם הוספתי אשלגן 32.5 מ"ג אבל עדיין ההתכווצויות אינן מניחות לי. האם יש עוד משהו לעשות???

24/12/2012 | 12:35 | מאת: אביבה דייגי

רוני שלום! המינונים של המגנזיום שאת לוקחת הם מאוד גבוהים ולא הוכחתה יעילותם במחקרים קליניים. המינונים המומלצים לכל מטופל הם שונים ורצוי לבצע התאמה אישית לתוספים. כיום לא ידוע על מינרל נוסף אשר עשוי לסייע בתסמינים הללו בברכה, אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי: www.pranaessentials.com

30/12/2012 | 00:16 | מאת: שרה

לי עזר משקה בשם מי טוניק, המשקה מכיל כינין שעוזר מאד לבעית ההתכווצויות, התחלתי עם כוס משקה ביום, כעת אני יכולה לישון בשקט לילה שלם בלי להתעורר מכאבים,

מנהל פורום תוספי תזונה