מולטי ויטמין

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

23/12/2012 | 12:58 | מאת: מוטי

אני בן 42, בסה"כ בריא אם כי לאחרונה העיפות הייתה משתלטת עלי בימי עבודה ארוכים. בבדיקת דם שערכתי לפני שנה נמצאו ערכים נמוכים של ויטמין D ו- B12. לפני כשלושה שבועות התחלתי לקחת מולטי ויטמין במינון של פעמיים בשבוע ובאמת ההשפעה הייתה מיידית הרגשתי יותר מרץ וחיוניות לאורך היום. האם יש סכנה לקחת מולטי ויטמין כללי ללא אבחון ? האם ניתן לקבל ייעוץ במסגרת מכבי זהב ? בתודה מראש מוטי טווסי 052-6959054

23/12/2012 | 17:29 | מאת: אביבה דייגי

מוטי שלום! בין היתר, חוסר בויטמין B12 עלול לגרום לעייפות אז זה מסביר את השיפור המידי שחשת לאחר שהתחלת לקחת את המולטי ויטמין. חשוב לבצע איבחון לתוספים בהתאמה אישית, המולטי ויטמין אשר "מותאם" לכלל האוכלוסיה אינו בהכרח ממלא את דרישותיך האישיות, יכול להיות כי הוא מכיל מינון בחוסר בויטמינים מסוימים ומינון יתר בויטמינים אחרים. בברכה, אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי: www.pranaessentials.com

מנהל פורום תוספי תזונה