סידן+D

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

13/11/2012 | 22:11 | מאת: אתי

אני צריכה לקחת 1000 סידן ו-1600 ויטמין D. יש לי כדורים של 300 מ"ג סידן ציטראט וגם ויטמין די של תינוקות 200 יחבל וגם 400 יחבל למבוגרים ,טיפות אחרונות אלו עושות לי בטן רכה. מתי לקחת את הסידן , האם לפזר למשך היום ,והאם לקחת 2 כדורי סידן יחד זה יעיל. האם ויטמין D לתנוקות מתאים לאדם מבוגר בן 55. האם סידן בנוזל עם D מומלץ ? והאם מומלץ לקחת תוספים אלו עם מגנזיום והאם יש עוד מינרלים מומלצים ? האם סידן וויטמין D נספגים במאה אחוז האם כדי לשנות ולקנות כל פעם של חברה אחרת ? תודה.

15/11/2012 | 08:22 | מאת: אביבה דייגי

אתי שלום!אין בעיה לקחת את כדורי הסידן ביחד מבחינת יעילות הכדור. חשוב להפריד את הסידן ממוצרי חלב ומתוספי תזונה המכילים ויטמינים ומינרלים אחרים (לא קשור לויטמין D- זה אפשר לקחת ביחד) אף תוסף לא נספג במאה אחוז, רמת הספיגה משתנה בין החברות השונות ובין כל אדם ואדם. לגבי מה מתאים עבורך והאם יש מינרלים וויטמנים אחרים אשר רצוי לקחת, ממליצה לך לערוך איבחון תוספים בחברתנו, האבחון מתבצע במערכת מומחה שפותחה בשיתוף עם מדענים מהאוניברסיטה העברית. בברכה, אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי: www.pranaessentials.com

23/12/2012 | 15:28 | מאת: עמית

במחקרים חדישים נמצא שתוספי סידן מאיצים תהליכי הסתיידות עורקים וכן תוסף ויטמין די בכדי למנוע את הנ"ל ,צריך לשלב מגנזיום וויטמין k2

מנהל פורום תוספי תזונה