אבקה לעלייה במסה ומינוציקלין

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

05/11/2012 | 22:04 | מאת: מירו צ'וקרידזה

שלום אני מירו אני מתאמן בהרמת משקולות בגלל האקנה שלי אני לוקח כמה חודשים כבר מינוציקלין במינון 100MG ביום לאחרונה התחלתי לההשתמש באבקה לעלייה למסה עכשיו אני רוצה לשאול אם יש סיכונים בשימוש במינוציקלין ואבקה לעלייה במסה ב תודה רבה מירו.

08/11/2012 | 13:16 | מאת: אביבה דייגי

מירו שלום! לא ידועה לי בעיה על לקיחת אנטיביוטיקה ושימוש באבקה לעלייה במשקל. עקב הנטילה היומיומית והמינון הלא מבוטל ממליצה לך להיוועץ אם רופא על כך. האם ניסית להתייעץ עם איש מקצוע (דיאטן) ולראות האם ניתן להעלות מסה ללא האבקה? בברכה, אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי: www.pranaessentials.com

מנהל פורום תוספי תזונה