מחסור בברזל

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

23/09/2012 | 23:43 | מאת: א

שלום רב אני גבר כבן 26, משקלי כ67 קילו, ואני סובל מזה שנים ממחסור בברזל, דבר שבא לידי ביטוי בנטייה לעייפות ולקור. אני מחפש תוסף חזק אבל אורגני. האם את יכולה להמליץ לי על כזה? תודה

24/09/2012 | 15:01 | מאת: אביבה דייגי

שלום רב! התופעות שאתה מתאר אכן עלולות לנבוע כתוצאה מחוסר ברזל קיימים היום הרבה תוספי ברזל בשוק,חלקם גם אורגנים. חשוב להתאים את התוסף בצורה אישית במינונים מדויקים לפי רמות הברזל שלך. בברכה, אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית.

מנהל פורום תוספי תזונה