כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

24/07/2012 | 09:23 | מאת: שלומי פז

בשנים אחרונים יש לי כאבי ברכיים נוראיים. הרופאים לא רואים בעיה חריגה בצילומים וטוענים שמדובר על בעייה במפרק והמליצמו על מגה גלופלקס או על תוסף המשלב גלוקוזמין וכונדרנדטין. האם כדאי לי לקחת? האם כדאי לקחת סיגן ומגנזיום בנוסף?

24/07/2012 | 13:25 | מאת: אדווה היימן

לגבי הברכיים יש הוכחות מדעיות משמעותיות שגלוקוזאמין וכונדרנטין אמנם עוזרים - יותר בשלב המניעה ( למניעת דילדול הסחוס ולא בשלב שבו הסחוס כבר מדולדל ) כך שאם לא רואים כלום זה בהחלט יכול להיות מצב שכדאי לקחת. לגבי הסידן והמגנזיום - כמו בכל הרכיבים, מאחר יש סכנה בעודף מומלץ לעשות קודם איבחון תזונתי ולהשלים את החסר, אם חסר. אדוה הימן דיאטנית בכירה מנהלת פעילות ישראל - חברת פראנה להתאמה אישית של תוספי בריאות לשעבר מנכ"לית עמותת הדיאטנים והתזונאים

29/07/2012 | 14:57 | מאת: dcg

טיפול ללא ניתוח ותרופות, נעלי הליכה שמסייעות (לי מאוד עזר)

מנהל פורום תוספי תזונה