שילוב בין תוספי תזונה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

17/07/2012 | 10:21 | מאת: סרינה

שלום, מזה חמש שנים אני נוטלת גלולות מסוג מינס והחלטתי להפסיק ליטול אותם. ללא שום קשר, שמעתי על טבליות שמכילות את הצמח Pueraria Mrifica ומעלות באופן טבעי את האסטרוגן וכך מגדילות את החזה. האם זה בסדר להתחיל ליטול אסטרוגן מיד לאחר הפסקת גלולות נגד היריון? מתי לדעתך כדאי להתחיל ליטול אותן? ביום הראשון של המחזור? האם לדעתך החזה יחזור לגודלו המקורי ברגע שאפסיק את נטילת הצמח? לאחרונה גם התחלתי ליטול תוסף תזונה בשם רודיולה לצורך שיפור רמות האנרגיה בהשפעה טובה. הוא מעכב סרוטונין. השאלה היא האם מותר לשלב רודיולה יחד עם Pueraria Mrifica? האם לא תיווצר השפעה של עוררות יתר בשילובם יחד? תודה מראש

17/07/2012 | 17:39 | מאת: אדווה היימן

לצערי אני לא מכירה את החמרים שהזכרת ובטח לא מחקרים מדעיים המוכיחים את הטיעונים שכתבת לכן אין ביכולתי לענות לך תשובה חכמה. בכל מקרה אני כן מבקשת להדגיש בפניים שאסטרוגן הינו הורמון לכל דבר ועניין ולא חשוב אם מקורו מיצור פנימי של הגוף, תרופה או צמח. לכן הייתי מאד נזהרת עם תוספים מסוג זה.

מנהל פורום תוספי תזונה