תוספת סיבים

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

10/02/2012 | 06:43 | מאת: נילי

שלום, אני בת 70. לפני 20 שנה עברתי קיצור קיבה. לאחרונה נתקלתי בבעיה של סתימה בקיבה. בפאוץ בקיבה נוצרו גושים שסתמו את המעבר. הגושים נוצרו, כנראה מסיבים שהרביתי לאחרונה לאכול:, דיסות שיבולת שועל, סובין וכד'. בהוראת תזונאית אני אמורה לעבור לתזונה ללא סיבים בכלל. האם יש דרך להחליף את פעולת הסיבים? האם סיבים מסיסים יכולים לענות על הבעיה? בתודה מראש נילי

12/02/2012 | 16:12 | מאת: זוהר סער

שלום רב, סיבים מסיסים הם אלו שיוצרים את "הפקקים". בדרך כלל על רקע של אי שתייה מספקת, אך גם על רקע של ניתוח לקיצור קיבה ופאוץ' כמו שאת עברת. נכון לעכשיו לא מומלצים לך סיבים מסיסים. את יכולה להסתייע בפרוביוטיקה (חיידקים טובים) שעוזרת לתהליכי עיכול שונים. מומלץ לבחור בפרוביוטיקה שאינה מכילה FOS (סיבים בפני עצמם) כמו מולטי ביליון דופילוס של סולגאר. לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי). בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה