יעילותה באיזון סוכר בגוף ותופעות לוואי אם קיימות

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

15/11/2011 | 21:41 | מאת: סרג'יו

ג'ימנמה (Gymnema) מעוניין להשתמש בתוסף הנ"ל אך יש לי חששות ככתוב בכותרות ! אשמח לקבל חוות דעת מומחית והבהרות כנ"ל! תודה! סרג'יו

16/11/2011 | 12:48 | מאת: זוהר סער

סרג'יו שלום רב, למיטב ידיעתי ג'ימנמה (Gymnema) היא אכן צמח מרפא טוב לאיזון רמות סוכר. יחד עם זאת הינני נטורופתית מטעם חברת סולגאר-סופהרב ואת הצמח הזה איננו משווקים. מבחינת ידע קליני הקיים ברשותנו ישנו מידע רב יותר לגבי מוצרים כגון כרום פיקולינט אשר מסייע להפחית סוכר, מווסת רמות אינסולין ומפחית כמיהה לאכילה של מזונות מתוקים. ישנו גם מוצר המבוסס על קינמון (סינולין) שגם לגביו העדויות המחקריות והטיפוליות טובות מאוד. לגבי ג'ימנמה אתה יכול להמשיך ולפנות דרך האינטרנט למקורות מידע נוספים ודיווחים של יעילות טיפולית. לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי). בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה