ל-ארגינין

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

29/10/2011 | 23:24 | מאת: תמיר

שלום זוהר, קניתי קופסא עם 50 כדורים של ל-ארגינין של סולגאר. א. מה ההבדל בין ל-ארגינין 500 ל ל-ארגינין 1000 מ"ג מבחינת ההשפעה ? ב. האם התוסף אכן מומלץ לחיזוק האון הגברי ? ג. האם יש לו תופעות לוואי והוא יכול להזיק לגוף ? קראתי באחד הפורומים שיתכן והוא עלול לגרום להתפרצות הרפס ובגלל זה לא השתמשתי בו עדיין. האם יש אמת בדבר ? המון תודה !

30/10/2011 | 10:17 | מאת: זוהר סער

תמיר שלום וברכה, ל-ארגינין 1000 שונה מ- 500 בריכוז שבכל כמוסה (כפול). המוצר יעיל בהזרמת דם לכלי דם קטנים בפריפריה ולכן מסייע בתפקוד מיני של גברים. ל-ארגינין הינה חומצה אמינית אשר יש לה השפעות מיטיבות נוספות על בריאות לב וכלי דם. בגוף היא נמצאת בתחרות מסוימת על אתרי ספיגה מול חומצה אמינית אחרת בשם ל-ליזין. ל-ליזין חיונית לטיפול וריסון מצבי הרפס ולמי שסובל מהרפס מומלץ לקחת אותה באופן קבוע ולהפחית ממינון ל-ארגינין בגוף המפריע לפעילותה. ל-ארגינין לבדו אינו מוביל להתפרצות הרפס אך אם יש הרפס חוזר יכול הל-ארגינין להחריף אותו. ל-ארגינין לשיפור תפקוד מיני ניתן לקחת במינון של עד 2 גרם ליום ולשלב עם רכיבים נוספים: ג'ינסנג קוריאני, Q10, ל-קרניטין, אבץ ועוד. איזה מהמוצרים רצוי לקחת כבר תלוי במצבו הבריאותי של האדם, בתרופות שנוטל וכיוב'. יש לקחת תשאול מקיף יותר בשביל המלצה יותר פרטנית. לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי). בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה